От Левски благодариха на Мъри и му пожелаха успехи

OFFNews 11 април 2023 в 14:55 1059 0

Станимир Стоилов

Снимка Официален сайт на Левски

Мъри ще гледа Левски вече от трибуните

"ПФК Левски изказва своята благодарност към Станимир Стоилов за високия професионализъм и всеотдайност към любимия клуб", написаха на официалния сайт на клуба и потвърдиха раздялата с хасковлията.

"Специалистът води тима в 62 мача през втория си период на „Герена“, в които „сините“ постигнаха 34 победи, 15 равенства и 13 загуби. Под ръководството на треньор номер едно за 2022 година Левски спечели и своята 27-ма Купа на България.

Ръководството на клуба изказва своята благодарност за постигнатите резултати и висок професионализъм и към главния мениджър и директор на Академия Левски Йончо Арсов, както и на целия треньорски щаб в лицето на Цанко Цветанов, Димитър Телкийски, Тодор Симов и Михайло Шейкероски.

ПФК Левски пожелава на Станимир Стоилов и целия екип бъдещи успехи", написаха още "сините" за треньора, който напусна отбора след победата над Локомотив (София) с 1:0 в събота.

Треньорът на втория отбор на Левски Елин Топузаков ще води тима в дербито срещу ЦСКА, което е планирано за понеделник (17 април).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови