Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Официално: УЕФА определи Дунав, Ботев и Левски сред участниците в жребия

ОFFNews 16 юни 2017 в 14:39 3718 0

Сайтът на УЕФА пусна официално преди 2 часа участниците в жребия за Лига Европа. Той ще се състои в понеделник от 14,00 ч. наше време в Нион.

Както може да се убедите от официалната страница, участници от българска страна са Ботев Пловдив, Левски и Дунав Русе. ЦСКА-София не фигурира, тъй като УЕФА изхвърли за 3 години клуба заради погазване на правилата при преименуването на клуба от Литекс,  смяната на седалището и на цветовете.

Какво става с молбата на "червените" до съдът в Лозана, не е ясно. Според едната версия не е внесена такса за разглеждането й. Според друга това ще стане в понеделник.

Вече съобщихме, в Русе имаха още онзи ден уведомление от УЕФА и резервираха билети за жребия. Президентът на Дунав д-р Симеонов лично ще пътува до Нион.

В понеделник ще бъде изтеглен жребият и за първи,  и за втори предварителен кръг. Нашите стартират в Лига Европа на 29 юни, реваншът е на 6 юли. Ако прескочат до втори кръг, датите на мачовете са  13 юли и 20 юли. Въобще, футболното лято ще е горещо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!