Обвиненият в секстормоз футболен шеф от Монтана минава в настъпление

OFFNews 05 декември 2017 в 10:32 2392 0

Обвиненият в секстормоз от млада реферка футболен шеф от Монтана Ангел Стоянов минава в настъпление в опит да изчисти репутацията си, информира врачанското издание "Конкурент".

Районната прокуратура в Монтана е отказала да образува досъдебно производство срещу бившия председател на ОС на БФС в града. Мотивът е липсата на данни за извършено престъпление от общ характер. Постановлението е оформено след подаден от Стоянов сигнал с молба да се разпореди проверка, в хода на която да се разследват твърденията на Свободин Колев и половинката му инж. Теодора Тодорова по негов адрес и да се установи дали той е извършил престъпление от общ характер спрямо нея.

Сагата започва на 11 август, когато Колев обвинява тогавашния футболен началник, че е отправял неприлични сексуални предложения към съпругата му.

"Парадоксално е, но аз поисках разследване на самия себе си. Пожелах прокуратурата да установи дали лицето Ангел Стоянов Ангелов е извършило престъпление от общ характер, дали съм злоупотребил със служебното си положение. В постановлението изрично е посочено, че освен по сайтове и в други медии Теодора Тодорова и Свободин Колев не са подавали жалби в полиция и прокуратура“, споделя Ангел Стоянов.

Той е категоричен, че ще заведе дело за клевета и набедяване срещу Теодора Тодорова, Свободин Колев и всички, позволили си да злословят по негов адрес, пише още "Конкурент".

Самата инж. Теодора Тодорова не остана длъжна на Ангелов и заяви, че чака с нетърпение да бъде заведено дело срещу нея.

"Ангел Стоянов казва, че ще заведе дело. Няма проблем. Това дело го чакам от момента, в който избухна скандалът. Интересно ми е как ще обори моите свидетели, присъствали по време на наши разговори и в моменти, в които ми е писал. Искам да кажа, че аз не съм единствената, с която е постъпил по подобен начин", коментира Тодорова пред изданието bulnews.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews