Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Обвиниха в секстормоз бивш на Серина

OFFNews 03 ноември 2017 в 09:47 3134 0

Бившият приятел на американската тенисистка Серина Уилямс Брет Ратнър беше обвинен в сексуален тормоз от поне шест жени до този момент. Режисьорът и продуцент на ленти като "След залеза", "Час Пик", "Херкулес" и други излизаше с по-малката от сестрите Уилямс между 2004 и 2006 година.

Според свидетелствата на актрисите Оливия Мън и Наташа Хенстридж холивудският лъв им посягал в частни домове и дори на снимачната площадка. Хенстридж например разказва, че била принудена да прави орален секс на Ратнър, когато е била 19-годишна в началото на 90-те години.

"ЛА Таймс" съобщава също за ситуации, в които Ратнър ги е преследвал дори в тоалетната. Една от засегнатите Мелани Келър директно го обвини в изнасилване, а Ратнър се закани да я съди за клевета.

Преследването му по актуалната в момента теза за сексуалното насилие, която обхвана като пожар Холивуд, е лоша новина за киноманите. Той се отказа от работата по екранизацията на хитовия роман "Щиглецът" на Дона Тарт, а от студиото също не искат да работят с него до изясняване на положението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!