Обертан: Идвам да се запозная с Левски, дано подпиша

ОFFNews 19 юли 2017 в 17:26 1915 0

Снимка Спортал

Голямата звезда на летния пазар в България - Габриел Обертан, пристигна у нас на преговори с Левски. Той беше придружен от мениджъра Николай Жейнов, който движи голяма част от селекцията на "сините".

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед ще проведе финални разговори с ръководството на Левски. Французинът, който има 28 мача и 1 гол с екипа на "червените дяволи", може да е голямото име в лятната селекция на "сините".

Веднага след като кацна на летище София, Обертан се насочи към "Герена", където му предстои да мине прегледи и да седне на преговори с ръководството на 26-кратния шампион на България. Нападателят ще се пазари лично със Спас Русев.

Юношата на Бордо заяви, че иска да се запознае лично с обстановката преди да подпише с Левски.

"Тук съм, за да се запозная лично с обстановката. Ще видим какво ще се случи. Предстои ми голяма промяна и трябва да съм наясно къде ми предстои да играя и живея. Все пак имам и семейство и това е важно за мен.

Не знам много за Левски, но съм наясно, че Жорди Гомес подписа наскоро. Надявам се, че ще подпиша и ще успея да се адаптирам, за да бъда полезен", заяви на летище "София" Обертан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !