Аржентинец от Хетафе на път към Левски

За последен път се намесвам, предупредил Спас Русев, който ще урежда днес бившия играч на Ман Юнайтед

ОFFNews 19 юли 2017 в 15:41 3050 0

Левски ще прехвърли 11 бройката на новите попълнения това лято. След крилото Габриел Обертан, който днес ще се обвърже на „Герена", в София ще пристигне и защитник от Примера дивисион.

Това е аржентинският централен бранител Николас Горосито, който идва от „Хетафе", научи "Стандарт". 28-годишният защитник вече е дал съгласието си да подпише с Левски. Горосито обаче не е играл в най-високото ниво на футбола в Испания, тъй като миналия сезон Хетафе бе в Сегунда дивисион.

Аржентинецът има 22 мача и 1 гол за мадридчани през миналия сезон. Договорът му е до лятото на 2018 година, което значи че „сините" ще трябва да платят трансферна сума за него.

Преди да облече екипа на Хетафе, Горосито има шест сезона в Слован Братислава. В словашкия тим Николас може да се похвали с две титли (2012/13, 2013/14), една купа (2012/13) и една Суперкупа на страната (2014/15).

Днес следобед лично Спас Русев пристига в София, за да завърши преговорите с Обертан, бивш съотборник на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед. Според наша информация бизнесменът е казал, че за последен път се намесва лично в управлението.

Той е свършил работата си - намиране на 12 милиона лева за тази година, и очаква подчинените му да спрат да звънят с повод и без.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови