Левски чака крило от Манчестър Юнайтед

OFFNews 18 юли 2017 в 18:04 2953 0

Снимка Дейли Мейл

Левски се е заел да събира бивши играчи на европейски грандове. След Барселона на прицел е Манчестър Юнайтед. До три дни в София идва французинът Габриел Обертан. Това потвърдиха за „Спортно шоу Гонг“ два независими източника.

Преговорите между „синия“ клуб и футболиста текат усилено от няколко дни и по всичко личи, че са пред край. От „Герена“ са готови да изпълнят финансовите претенции на Обертан.

Габриел Обертан е бивш футболист на Манчестър Юнайтед. Там той игра с Димитър Бербатов. Кариерата му стартира от Бордо, а после преминава и през отборите на Нюкасъл, Анжи Махачкала и Уигън, където игра за последно. Най-силен е престоят му при „свраките“. За тях Обертан игра пет сезона.

Крилото има зад гърба си 71 мача във Висшата лига, 69 мача в Лига 1 и 14 срещи в Шампионската лига. Обертан има участия в младежките и юношеските формации на Франция, но няма мач за мъжете на „петлите“.

Пред трансфер в Левски е и централен защитник от клуб в Примера дивисион. Името му не е известно. Припомняме, в Левски вече са горди с привличането на халфа Жорди Гомес, минал някога през Барселона. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews