Ноел Галахър отново се пошегува с Манчестър Юнайтед

OFFNews 26 септември 2018 в 14:11 1555 0

Бившият китарист и автор на песни от популярната през 90-те години британска група Оейзис Ноел Галахър отново се изгаври с отбора на Манчестър Юнайтед.

Рокзвездата никога не е криел пристрастията си към Манчестър Сити и сега в епоха на мениджъра Джосеп Гуардиола изживява най-радостните си дни като фен. Галахър беше част от церемонията на ФИФА The best в Лондон. На него се падна честта да обяви авторът на най-хубавия гол през годината Мохамед Салах.

"Толкова е приятно да си в едно помещение с най-великите футболисти на планетата. А, макар и да има играчи на Манчестър Юнайтед", не пропусна да пусне стрели в посока градския съперник Галахър.

Наскоро в интервю той определи оставката на сър Алекс Фъргюсън преди няколко години като "най-великия ден в историята на английския футбол".

На церемонията в Лондон единственият играч на Юнайтед, който получи награда, беше испанският вратар Давид де Хеа. Ноел и брат му Лиъм са един от най-верните ВИП-фенове на Сити, като са доказвали верността си и в най-тежките години на "гражданите".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!