Ники Митов готви тактически мини за Сутиеска

OFFNews 28 юни 2017 в 19:20 1733 0

Треньорът на Левски Николай Митов ще крие до последно състава на 26-кратните шампиони за дебютния им мач в Европа утре вечер срещу Сутиеска на "Георги Аспарухов".

Единственото сигурно в почти изцяло обновения състав на "сините" е, че те ще излязат с двамата си новопривлечени нападатели Серджиу Буш и Антонио Вутов, които доскоро бяха с травми. Те вече са напълно възстановени и ще могат да играят утре. Това обяви наставникът на тима Николай Митов.

"Ще разчитам на всички футболисти. Буш и Вутов са готови. Очакванията ми са да победим с резултат, с който да си осигурим предимство преди втория мач и да отстраним противника. Разузнали сме ги, имат много напуснали. За мен е важно как ще играе нашият отбор.

Наясно съм със състава. Утре ще видите с каква схема ще изляза. Мен ме интересува отборът в сегашното му състояние. Имаме доста нови футболисти.

Имаме нужния респект към противника, но превъзходството искаме да го покажем на терена, а не на приказки. Имаме добри футболисти, добър отбор. Вярвам на футболистите на 100%.

Важно е ние как ще играем. Те трябва да се съобразяват с нашата игра, а не ние с тяхната.

Имаме нужното самочувствие. Играчите са подготвени да преодолеем противника. Респект и уважение към съперника, но до терена", обяви Николай Митов на днешната си пресконференция.

Двубоят между двата тима е утре, 29 юни, от 20.00 часа и ще се играе на стадион "Георги Аспарухов".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови