Пустиня на "Герена" преди Левски - Сутиеска

Донислав Донев 28 юни 2017 в 12:34 3253 1

Доста слаб интерес от страна на привържениците има за предстоящия домакински мач на Левски срещу черногорския Сутиеска от Първи квалификационен кръг на Лига Европа.

На касите на "Герена" е абсолютна пустиня, видя репортер на OFFNews. Рядко се появяват по един-двама фена, които да си закупят пропуски за двубоя.

Това е в тотален контраст с миналогодишния дебют на Левски в евротурнира, когато "сините" премериха сили с Марибор. Тогава на "Герена" се възцари еуфория след силния мач в Словения, докато сега привържениците очевидно са разочаровани от сезона и селекцията.

Във фен магазина пък не работи терминалът за плащане с карти, като вероятната причина е техническа, допуска сайтът на Левски, което принуждава феновете да плащат в брой.

Припомняме, че поради наложено от УЕФА наказание, Сектор "Б" на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" ще бъде изцяло затворен.

На съоръжението са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове, различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона.

Цените на пропуските за мача със Сутиеска (Черна Гора):

ВИП Сектор „А“ – 70 лв.
Сектор А – ложа 3 цена 30лв.
Сектор А – блок 1 и 2 цена 20лв.
Сектор А – блок 3 и 4 цена 18лв.
Сектор А – блок 5 и 6 цена 15лв.
Сектор В – цена 10лв.
Сектор Б е затворен

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови