Неймар и Кавани били като братя

OFFNews 20 ноември 2018 в 12:01 1624 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани сподели, че със съотборника му Неймар не са просто приятели, а са братя.

Двамата се изправиха един срещу друг на национално ниво, а по време на срещата уругваецът влезе доста грубо в краката на бразилеца, след което пък той отказа да приеме извинението му.

"Всякакви неща може да се случат на терена, защото такъв е футболът. Но извън него ние не сме просто приятели приятели, ние сме братя! По време на мача обаче ти искаш да спечелиш, искаш да защитиш отбора си и затова се получават такива ситуации.

По време на двубоя отидох при него и му казах, че не съм го докосвал, защото наистина не го докоснах. Това бяха единствените думи, които разменихме.

Постъпих с него по начин, по който бих го сторил с всеки един съперник на терена. Няма нищо между нас и няма какво повече да говорим по темата. Медиите само раздухват някакви неща", каза Кавани.

Припомняме, че в началото на годината той и Неймар определено не бяха в добри отношения, след като двамата се спречкаха кой да изпълнява дузпа по време на мача между ПСЖ и Дижон (8:0), като бразилският национал взе топката и реализира от бялата точка.

Поведението му предизвика освирквания от феновете на "принцовете", които започнаха да скандират името на Кавани.

Подобен епизод между двамата, но с обратен знак имаше и през септември 2017, след което тръгнаха слухове, че уругваецът може да напусне парижани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови