Напрежение в Ботев (Пд), Неделев и Балтанов скочиха на феновете

OFFnews 12 август 2019 в 12:50 3660 0

Лидерите на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов влязоха в разправия с феновете на отбора по време на домакинската загуба с 0:2 от Царско село, пише "Тема спорт", цитирайки PlovdivDerby.

Малко преди първия гол в мача двамата размениха остри реплики с хора от централната трибуна. Първо Балтанов, който бе оставен на резервната скамейка, изкрещя към част от запалянковците: "Стига сте викали на всяко отиграване". След това нервите и на Неделев не издържаха. Халфът, който бе капитан в този мач, отиде до тъчнилията и се обърна към тях с думите: "Какво искате, слезте вие да играете".

И след мача имаше напрежение между част от играчите и някои от по-темпераментните фенове.

Очевидно е, че нещата в Ботев не вървят и това създава напрежение не само между запалянковците и футболисти, а и вътре в отбора.

Според запознати, някои от играчите не са били особено доволни от методите на работа на новия треньор Желко Петрович. Резултатите на тима също не са добри, като от началото на сезона "Канарчетата" записаха само една победа с 3:1 над Дунав (Русе).

Хора от кухнята пък споделиха, че и във финансово отношение има проблеми и заплатите се бавят. Това също допълнително изнервя обстановката в Коматево.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови