Над 35 000 ще гледат ЦСКА - Лудогорец

OFFNews 04 май 2018 в 21:13 3025 0

Пред пълни трибуни ще се изиграе дербито между ЦСКА и Лудогорец в събота от 20 часа на националния стадион "Васил Левски", информираха от червения клуб.

Двубоят съвпада със 70-годишния юбилей на ЦСКА и преди него ще има празнична програма, като ще бъдат почетени легенди на червения клуб от всички спортове.Вече са продадени над 25 000 билета, а други 8000 са заявени онлайн, което обещава вълнуваща атмосфера на трибуните за празника.

На двубоя ще присъства и големия български футболист Христо Стоичков. Носителят на Златната топка призова за пореден път феновете да напълнят стадиона и да подкрепят любимия клуб навръх празника.

Телевизионната водеща Светла Петрова, която е привърженик на ЦСКА още от дете, също призова армейците да напълнят Националния стадион навръх юбилея.

"ЦСКА не е нито един отделно взет взет футболист. ЦСКА дори не е само футбол. ЦСКА е нещо много повече. ЦСКА е нещо много по-голямо. ЦСКА е една общност от хора, които споделят общи ценности и вървят в една посока. ЦСКА сме всички ние, всички вие - милионите сърца червени. На 5 май трябва да отидем на стадиона заради самите себе си.

Не трябва да се отричаме от себе си. Да доставим на себе си великата радост да се видим на стадиона - колко сме много и колко сме силни заедно и колко неподвластна на никаква моментна конюнктура е нашата любов към ЦСКА. Мога да се закълна, че тази любов неизменно, неизбежно и много скоро ще ни качи на върха отново", сподели Петрова пред официалния сайт на ЦСКА.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови