Моуриньо измъква звездата на кръвния враг Ман Сити

OFFNews 07 май 2017 в 10:36 2099 0

Сензационен трансфер готви Жозе Моуриньо. Той е на път да привлече  в Манчестър Юнайтед голмайстора на кръвния враг Сити. Става въпрос за Кун Агуеро, разбира се.

Предполага се, че на "Олд Трафорд" ще се бръкнат с 55 милиона паунда за аржентинеца.  Агуеро не е доволен от статута си на резерва след възстановяването на новата звезда Габриел Жезус. Последният е определено любимец на мениджъра Пеп Гуардиола.

Агуеро пристигна от Атлетико Мадрид в Ман Сити през 2011 година и оттогава записа феноменалните 120 гола в 178 шампионатни мача. Той е с основна заслуга за последните две титли и се превърна в истинска легенда за "синята" част на града.

Но в Манчестър подобни измени не са новост. Припомняме, Карлос Тевес беше любимец на червената половина, но това не му попречи да премине в Сити през 2009 година.

Моуриньо търси отчаяно заместник на Златан Ибрахимович. Агуеро ще е доста по-евтин, колкото и смешно да звучи, от Антоан Гризман. Откупващата клауза на французина от Атлетико е 87 милиона паунда.

Самият Златан се възстановява в Америка от операцията. Ибра гарантира, че не е приключил с големия футбол, но едва ли ще го видим в игра до края на годината.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!