Моуриньо хвали талант на Юнайтед

OFFNews 09 април 2017 в 14:00 1769 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не спести похвалите си по адрес на младия талант на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд.

"Не бих могъл да си купя по-опитен нападател от Златан, нали? Разполагаме също с Маркъс, вярваме в Маркъс, това е без капчица съмнение. Може би ще купим нов нападател, но едно нещо е сигурно – Маркъс в момента трупа невероятен опит на терена.

Той играе във всеки турнир – Лига Европа, Висшата лига, за купите, финал на „Уембли“. Това е безценно за него предвид вихъра, който беше той през миналия сезон. Сега прибавя и опит към играта си.

Рашфорд е такова добро момче и солиден професионалист. Смятам, че за него е фантастично да се учи сега. Дори и да не вкарва толкова много, през следващия сезон ще го прави. Следващият сезон ще бъде много добър за него", сподели Моуриньо.

Днес Юнайтед гостува на опашкаря Съндърланд от 15:30 в мач от 32-ия кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи" се нуждаят от задължителна победа, тъй като равенството с Евертън (1:1) през седмицата отново ги отдалечи от топ 4. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови