Легенда на Юнайтед бесен на Моуриньо

OFFNews 17 март 2017 в 16:52 2448 0

Една от легендите на Манчестър Юнайтед - Рой Кийн разкритикува сериозно мениджъра на тима Жозе Моуриньо. Повод за атаките на ирландеца дойде след поредното оплакване на Специалния от натоварената програма на „червените дяволи“ в Англия и Европа.

„Никога през живота си не съм слушал толкова глупости. Защо трябва да слушаме всичко това? Това, за което говори Моуриньо е просто нелепо. Та той е мениджър на Манчестър Юнайтед – един от най-големите клубове на тази планета. Съставът, с който разполага, играчите... и продължава да се оплаква от мачовете и умората", каза Кийн.

"Просто погледнете жребия в турнира за купите. Те имаха лесни мачове,добър жребий и много мачове като домакини. Приказките на този човек са абсолютни глупости. Никога не съм слушал повече безсмислици.

Може би просто този клуб е твърде голям за него. Той не може да се справи с изискванията в мачовете, какви мачове всъщност? Мачът с Ростов можеше да бъде спечелен от резервите на Юнайтед“, завърши ирландецът.

Юнайтед успяха да се класират, след като победиха руския Ростов с 1:0 и с общ резултат 2:1 продължиха към 1/4-финалите на Лига Европа, където ще срещнат белгийския Андерлехт. "Червените дяволи" видимо бяха уморени и дадоха свидни жертви, след като Пол Погба и Дейли Блинд получиха травми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови