Меси: Пандемията промени футбола към по-лошо

OFFNews 22 декември 2020 в 08:33 2220 0

Мегазвездата на Барселона Лионел Меси няма търпение футболът да се върне към нормалността, след като силно пострада заради пандемията от коронавирус.

Мачовете първоначално бяха прекратени, а впоследствие подновени, но без публика и при строго спазване на мерките срещу разпространението на заразата. Според аржентинеца футболът без публика е "просто ужасен".

"Чувството е много неприятно. Като не виждаш никого по трибуните, оставаш с усещането, че си на тренировка и много трудно влизаш в мача. Неслучайно наблюдаваме толкова много равностойни двубои. Трудно е да спечелиш срещу всеки съперник. Пандемията много промени футбола и то в лоша посока.

Всеки го вижда. За щастие, вижда се краят на всичко това и когато хората се завърнат на стадиона, всичко ще си дойде на мястото", каза Меси.

Той говори и за слабите резултати на Барса и двете лица, които каталунците показват в Ла Лига и Шампионската лига.

"Сега е важно да направим поредица от добри резултати и да спрем да губим точки. Прогресираме леко и ще се опитаме да спечелим всичко, каквато винаги е била целта пред Барса. Смятам, че заслужавахме повече в някои мачове - с Алавес, Хетафе и Реал Мадрид. Създавахме положения, които ако бяха реализирани, резултатите щяха да са други", добави аржентинецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови