Мениджърът на Арсенал се страхува от реванша във Валенсия

OFFNews 03 май 2019 в 09:50 1378 0

Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели, че шансовете на "артилеристите" и Валенсия за финал в Лига Европа остават равни, въпреки победата на лондончани с 3:1 в първия мач снощи.

"Топчиите" стигнаха до обрат, благодарение на страхотен тандема в нападение на Александър Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг. Двата гола аванс обаче, не успокояват Емери.

"Все още шансовете са 50 на 50 и моите планове за реванша са да бъдем трудни за преодоляване. Може и да е различно, но наистина смятам, че възможностите и пред двата отбора остават равни.

Можем да бъдем горди от феновете и от играчите. Не е лесно да направиш обрат срещу подобен противник и дори бих казал, че не е нормално да успееш. Именно затова се гордея от работата и усилията, които положихме, но на реванша ще е трудно.

Мачът не започна както очаквахме. Те бяха променили системата си, тъй като обикновено играят 4-4-2, което ни затрудни и в началото имахме големи проблеми, но след това ситуацията се промени и като цяло се получи един много добър двубой", каза Емери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови