Мбапе е жаден за титли с ПСЖ

OFFNews 06 септември 2017 в 15:57 2358 0

Снимка Facebook: PSG

Новото попълнение на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе демонстрира желание да постигне успехи с клуба.

"За мен е огромно удоволствие да подпиша с ПСЖ. Това е един от най-добрите клубове в света, който е с големи амбиции и с много силен проект. Гладен съм за титли и искам да спечеля всичко с отбора", сподели нападателят.

По отношение на причините за решението си да напусне Монако, той обясни: "Предпочитах да остана в Монако, но след като говорих със семейството си, взех решение да премина в ПСЖ. За мен е важно да се върна в Париж и да остана в страната си" изтъкна футболистът, който е роден в предградието на френската столица Бонди.

Мбапе не се притеснява за високата си цена, след като през следващата година парижани ще платят за него 180 милиона евро. "Това не е моя работа. Не аз определям цените. Това по никакъв начин няма да промени начина ми на игра и не ме притеснява. Наистина през май мислех друго, но след това ситуацията се промени".

"Имах шанс да говоря с треньора Емери и той знае, че мога да играя на различни позиции в атака. Развълнуван съм, тъй като тук ще науча много", коментира още играчът, който бе в компанията на президента Насер Ал Келайфи.

"Сигурен съм, че заедно ще напишем славни страници. Това са вълнуващи времена на ПСЖ. Мбапе е само на 18, но целият свят вече го познава", коментира босът на парижани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови