Венгер призна преговори с ПСЖ, нарече Мбапе нов Пеле

ОFFNews 04 септември 2017 в 16:31 1435 0

Арсен Венгер е уважаван от феновете и на други отбори

Интересно интервю даде Арсен Венгер за френското телевизионното предаване "Telefoot". Тай разкри, че е имал сериозни съмнения дали да остане в Арсенал, тъй като не е бил уверен, че ще успее да вдигне тима.

Арсен не скри, че е имал и преговори с ПСЖ. Решението му да остане в Лондон има както личен мотив, така и крие амбиция да изведе "топчиите" до нови трофеи.

Венгер не скри, че е дал сериозна оферта за Лемар от Монако. Футболистът обаче предпочел в последния момент да остане още малко във Франция. Мениджърът на Арсенал ще се пробва отново за национала.

Той не скри и за оферта към Монако за Мбапе. Според Венгер обаче завъртяната сума от 180 милиона евро е далеч от възможностите на Арсенал. Венгер обаче похвали Мбапе и предлече, че от него може да излезе "новият Пеле".

Според 67-годишния спец Арсенал има реални шансове за титлата тази година, въпреки че направи лош старт. Той не страда от комплекс, че така и няма трофей от Шампионската лига. И категорично отговори с "не" на въпрос дали би сменил всичките си отличия с Арсенал за един такъв. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика