Лудогорец ще играе мачовете от Лига Европа в Разград

OFFNews 21 август 2017 в 16:15 3351 1

Снимка Facebook

От Лудогорец публикуваха съобщениe на официалния си сайт, което гласи, че отборът е получил разрешение УЕФА да играе домакинските си мачове от Лига Европа на "Лудогорец Арена".

Разградчани изградиха нов модерен сектор, който отговаря на всички изисквания на футболната асоциация. Припомняме, че още в началото на лятото представители от УЕФА инспектираха съоръжението и загатнаха, че "зелените" имат реален шанс да приемат европейските си мачове в Разград.

Ето какво гласи съобщението:

"Уважаеми фенове, ръководството на Лудогорец има удоволствието да ви съобщи, че стадион "Лудогорец Арена" официално получи разрешение от УЕФА да приема мачове от груповата фаза на Лига Европа.

Инспекторите на европейската футболна централа констатираха, че всички препоръки при строежа на съоръжението са изпълнени и на стадион "Лудогорец Арена" могат да се играят мачове от най-високо ниво.

Ръководството на клуба благодари на всички, които положиха максимални усилия през последните месеци, за да може стадион "Лудогорец Арена" да отговаря на изискванията на УЕФА".

Разградчани излизат срещу Судува в четвъртък от 20:30 часа в реваншa от плейофния кръг на Лига Европа, който ще се играе на стадион "АРВИ Арена" в литовския град Мариямполе. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

21.08 2017 в 17:20

Отлична новина, но нека да не слагаме каруцата пред коня - нека първо да се класират за групите пък после да се радват на възможността да играят пред собствена публика.