Шеф на ЦСКА-София написа "горчиво" за два мача на Лудогорец

OFFNews 21 август 2017 в 11:42 2133 1

Как човек въобще да гледа Първа професионална лига по футбол, като участниците в нея ни занимават с подобни постове. Спортният директор на ЦСКА-София Стойчо Стоилов директно намекна, че последните два мача на Лудогорец са съмнителни.

В тях шампионите разбиха 5:0 Дунав и 3:1 Верея. Стоилов, дясна ръка на Гриша Ганчев, написа следния текст. Или продиктува на някой слуга да го направи: 

"Горчиво за младоженците! Миналата година булката преди Европа беше Верейка, сега е Русенка!".

Съдейки  по стила, по-скоро е възложил писането в профила си на някой паж. Всеки нормален фен ще бъда отвратен, независимо дали постът е основателен или е пълна лъжа.

Стойчо Стоилов прави неприятно впечатление, че оправдава абсолютно всеки неуспех на ЦСКА-София или със съдиите, или със задкулисни машинации. Усъмни се дори в решението на УЕФА, че клубът няма право да играе в Европа, тъй като е променил името и седалището на стария Литекс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

21.08 2017 в 13:55

Off-а - освен, че Стойкас Стоилас е достоен за съжаление, вие също не се представяте в добра светлина. Недозастреляният визира (не знам каква връзка) мач между лудогорец и верея от МИНАЛАТА година, а не от тази. Поне така е написал самият той.
 
X

Подкастът на OFFNews