Лудогорец диша във врата на лидерите Левски и ЦСКА

OFFNews 02 септември 2018 в 22:57 1418 0

Шампионът Лудогорец победи Дунав с 3:1 в Разград в последния двубой от седмия кръг на Първа лига и се изкачи на третата позиция във временното класиране с актив от 14 точки.

Двубоят беше от изключително значение за разградчани, които рискуваха да се отдалечат от челото, където лодер е Левски с 19 точки, а ЦСКА върви втори с 16. Първото попадение в мача бе дело на Джоди Лукоки в 26-ата минута, а в 51-ата Клаудио Кешерю удвои, като и двата гола бяха доста красиви.

Две минути по-късно Кешерю отбеляза трети гол за "зелените". В 76-ата минута Иван Коконов намали на 3:1, но за повече от почетно попадение "драконите" нямаха сили и време.

В другия мач от кръга днес отборите на Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив) разделиха точките на стадион "Огоста" в Монтана, където домакинстват врачани, тъй като стадионът им все още не разполага с осветление.

Двубоят завърши 0:0, а това беше първо равенство за двата тима през тази кампания, които досега имаха само победи или загуби. Равенството остави "смърфовете" на седмо място с 10 точки, докато новаците в групата са 12-и със 7 точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки