Люпко Петрович прави фурор във Виетнам

OFFNews 11 септември 2017 в 12:13 2001 0

Бившият треньор на българските грандове Литекс и Левски Люпко Петрович прави истински фурор във виетнамското първенство, където води отбора на Тан Хоа.

Европейският клубен шампион с Цървена звезда от 1986 година избяга от Левски, защото почувства, че здравето му се клати на "Герена" и подписа договор в екзотичната футболна дестинация.

"Първи сме десет кръга преди края и ако продължим така, ще станем шампиони", похвали се Люпко пред сръбските медии, след като се появи в Белград на събитие на Цървена звезда.

"Поех отбор, който винаги е бил между 5-о и 15-о място, а сега след изиграни 16 кръга сме лидер. Очаквам да спечелим титлата.

Виетнам е уникална страна, има 90 милиона жители. Радвам се, че скоро ще се махнат визите между Сърбия и Виетнам ище отворим консулство там", казва още Люпко Петрович, който е много близък и със собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев.

Тимът на Люпко води във временното класиране с 33 точки, но е само на две пред преследвача Ха Ной и на три пред Сайгон. Финалните десет кръга се очертават изключително драматични.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови