Митов иска съвети от Люпко Петрович

OFFNews 19 юни 2017 в 19:52 1833 0

Треньорът на Левски Николай Митов сподели, че ще се посъветва с бившия наставник на "сините" Люпко Петрович. Жадното говори на пресконференцията в Правец по повод жребия за Лига Европа.

"Сините" се паднаха в първи квалификационен кръг срещу носителя на Купата на Черна гора. Левски е домакин на Сутиеска в първата среща на 29 юни, а реваншът е на 6 юли. Ако "сините" елиминират черногорците, във втори квалификационен кръг ще се изправят срещу Хайдук (Сплит).

"Естествено, че бих се посъветвал с Люпко Петрович за предстоящите мачове със Сутиеска. От всеки ще търся информация. Няма проблеми. Той е уважаван от мен специалист.

Падна ни се отбор от държава, която играе добър футбол - Черна гора. Най-важно е нашият отбор да е подготвени добре за първия мач, сега ще проучим съперника.

Респект и уважение към тях. Трябва да сме готови още за първия мач на 29 юни и с всеки мач отборът да израства. Не сме приключили със селекцията. Отворен процес е. Няма какво да коментирам за Бурабия.

Специално за Краев – предложихме му договор. Най-лошото е, че на Краев договорът му изтичаше декември и при това положение бяхме принудени, с оглед и на желанието на Краев да напусне. Не искам да обвинявам никого от предишното ръководство, просто неговият договор не бе подновяван", каза Митов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !