Любенов се завърна в Левски, "сините" чакат подписа и на халф от Верея

OFFNews 12 юни 2017 в 16:25 1665 0

Снимка levski.bg

Вратарят Александър Любенов се завърна в Левски. Юношата на "сините" подписа договор за три години днес в офисите на клуба на улица "Тодорини кукли" 47.

За последно 22-годишният страж се подвизаваше с екипа на Локомотив София, където играеше като преотстъпен. Локо Пловдив държеше правата на играча, но наскоро той разтрогна договора си по вина на клуба.

Александър Любенов е юноша на Левски. Той стартира професионалната си кариера именно при "сините". През лятото на 2016 година се раздели с клуба по взаимно съгласие, но сега отново е на "Герена".

Освен стража, стана ясно, че има огромна вероятност в състава на Левски да се присъедини и Георги Ангелов от Верея. Халфът по-рано днес разтрогна по взаимно съгласие с тима от Стара Загора. 26-годишният футболист е поредният юноша на клуба, който може да се завърне на стадион "Георги Аспарухов".

Преди него вече със "сините" се договориха вратарят Александър Любенов, който бе обявен официално, а Антонио Вутов и Иван Горанов се очаква да парафират в следващите часове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!