Левски стъпи накриво срещу Черно море

OFFNews 20 юни 2017 в 20:27 1520 0

Участникът ни в Лига Европа Левски загуби първата си контрола на лагера в Правец.

"Сините" отстъпиха с 0:1 пред Черно море, като единственото попадение падна в 53-ата минута и бе дело на резервата Иван Коконов, който се разписа с глава след центриране на Емил Янчев отдясно.

В 5-ата минута юношата на Левски Мариян Огнянов опита с далечен удар да изненада Божидар Митрев, но стражът на “сините” спаси. В 20-та Роман Прохазка стреля от разстояние, а ударът му бе спасен от Емил Михайлов.

Минути преди края на първата част отново 29-годишният страж демонстрира рефлекс след нов далечен изстрел на Прохазка.

На почивката треньорът Николай Митов-Жадното направи две смени. В 53-ата минута Емил Янчев проби отдясно, центрира в наказателното поле, където Иван Коконов засече топката с глава и я прати в мрежата на Митрев за 0:1. След попадението “сините” имаха няколко добри възможности за гол, но така и не достигнаха до попадение.

В 67-ата минута, след близо две години пауза, за първи път в игра се появи младият защитник Деян Иванов. В двубоя не взе участие звездата Мехди Бурабия, който иска да се махне от Левски заради унизителното отношение на феновете към него.

“Бурабия не иска да е играе в Левски. Има предложения към него и той иска да си тръгне. Аз го искам в отбора, но той не желае да играе повече за нас. Разбира се, че не е приятно, тъй като това е човек, който е в основата на отбора, и ти чуваш от него, че не иска да е в Левски. До петък очаквам двама нови футболисти в центъра на терена. Ако се стигне до техен трансфер, съм сигурен, че ще дойдат добре подготвени”, каза в тази връзка Жадното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!