Левски губи най-добрия си играч заради акъла на феновете

OFFNews 20 юни 2017 в 18:07 2104 0

Снимка sportal.bg

Все по-голяма става вероятността най-добрият футболист на Левски за миналия сезон Мехди Бурабия да си тръгне и то заради отношението на феновете.

Както е известно някои от тях се опитаха да свалят фланелката му след загубата от ЦСКА-София без да отчетат факта, че той беше един от малкото в синьо на терена, които имаха идея защо са там. Естествено, Мехди не се подчини на самозвания терор, но явно е взел дълбоко в себе си да напусне "Герена".

Мароканският халф не тренира вчера със "сините", като не се появи и днес на лагера им в Правец, където бе очакван за проверката с Черно море.

Полузащитникът е получил примамлива оферта от елитния турски Коняспор, която ще увеличи неколкократно банковата му сметка.

При очертаващия се почти сигурен трансфер, това ще бъде втори пореден удар по амбициите на треньора Николай Митов - Жадното в рамките на само 48 часа.

Специалистът вече се лиши от услугите на Божидар Краев, който бе продаден на датския Мидтиланд. Сега същото предстои да се случи и с халфа от Мароко.

Така на практика Митов е суспендиран и е въпрос на време и той да изхвърчи от Левски. Възможно е това да се случи още преди сезона, тъй като предстоят мачове вЛига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки