Левски се похвали с обновен терен

OFFNews Последна промяна на 27 декември 2019 в 16:36 1488 0

Левски разкри чрез специално видео какви подобрения са направени по подобряване и модернизиране на инфраструктурата на "Герена".

Ето какво пишат "сините" в официалния си сайт:

"Като част от своята дългосрочна политика за цялостно подобряване и модернизиране на инфраструктурата около и на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", клубът реализира мащабен ремонт на терен 2 на "Герена".

Игрището е основното поле за провеждането на тренировките на първия отбор, както и терен за двубоите на юношеските формации на "синята" академия от елитните групи.

По време на ремонтните дейности бе изцяло подменено тревното покритие, така че да отговаря на всички съвременни изисквания, а в същото време бе подобрена и инфраструктурата на съоръжението. Игрището, с размери 105х68 метра, е и с изградени нови дренажна и поливна системи.

Освен това бяха изградени два чисто нови терена с изкуствена трева от френската компания "Tarkett". "Игрище Футбол 5" с размери 40х20 метра и "Игрище Футбол 9" с размери 75х50 метра.

Редом с това клубът продължава да подобрява условията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни дейности по мащабен ремонт на съблекалните за нуждите на децата от ДЮШ, като ще бъдат изградени 8 изцяло нови помещения. През предстоящата 2020 година са планирани още редица подобрения по инфраструктурата, които да предоставят най-добрите условия за подготовка на талантите от "синята" академия.

В таймлапс видеото може да се запознаете с кадри, събрали в няколко минути мащабните ремонтни дейности.

"Синята" Академия те очаква! Бъди част от Левски!

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови