Левски с рекордна победа в Русе

OFFNEWS 29 ноември 2017 в 19:55 1809 0

Отборът на Лeвски постигна категорична победа с 4:0 при гостуването си на Дунав в мач от междинния 18-и кръг на Първа лига.

Резултатът откри Васил Панайотов в 33-ата минута, а шест минути по-късно отново той удвои. В 46-ата минута Жуниор Мапуку прониза мрежата на домакините за трети път, а на 4:0 покачи резервата Серджиу Буш (78).

"Сините" започнаха по-активно срещата и до края доминираха на терена, като резултатът можеше да придобие и други измерения. Въпреки всичко това е най-изразителната победа на сините под ръководството на новия наставник Делио Роси.

В другия мач от кръга днес отборът на Пирин (Благоевград) постигна изключително драматичен успех с 3:2 над Етър (Велико Търново). В герой за “орлетата” се превърна Станислав Костов, който заби две от попаденията за тима.

Първият гол в срещата падна в мрежата на Благой Макенджиев, а в негов автор се превърна Ерик Почански. През втората част Румен Сандев изравни, а Костов направи обрата пълен.

Радостта за домакините бе кратка, защото Иван Стоянов направи 2:2 от дузпа, за да дойде и 76-ата минута, когато Станислав Костов донесе важни три точки за тима на Милен Радуканов.

ДУНАВ - ЛЕВСКИ 0:4

0:1 Васил Панайотов 33
0:2 Васил Панайотов 39
0:3 Жуниор Мапуку 46
0:4 Серджиу Буш 78

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!