Левски пусна билети за мача с Ботев, пропуски за сектор "А" не се продават

Василен Петров 05 октомври 2022 в 12:31 1255 1

Левски София

Снимка Getty images

Билетите за срещата с "канарчетата" ще се продават, но не и пропуски за Сектор "А"

Левски пусна в продажба билетите за предстоящото домакинство на Ботев Пловдив от 13-ия кръг на Първа лига. Мачът в събота, 8 октомври, е с начален час 20:00 часа, и ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов", а Сектор "А", с изключение на VIP зоната и ложи 2 и 3, ще бъде недостъпен за фенове. 

Привържениците, които притежават абонаментни карти за централната трибуна, ще бъдат преместени в Сектор "В". Ето и официалното изявление на клуба по темата:

"Левскари,

В продажба вече са билетите за мача от 13-ия кръг на Първа лига срещу "Ботев" (Пловдив) в събота, 8 октомври от 20:00 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов"!

Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на "ПФК Левски" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", в мражата на Eventim и онлайн. 

В събота, 8 октомври, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на "ПФК Левски" и от 14:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор "А", на улица "Тодорини кукли" и на арката пред Сектор "А".

С решение на Апелативната комисия на БФС, Сектор "А" с изключение на VIP зона и ложи 2 и 3 на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" е затворен за публика.

Притежателите на абонаментни карти за Сектор "А" ще бъдат настанени в Сектор "В", както следва:

Сектор "А", блокове 1,2,3 и 4 в Сектор "В", блокове 15 и 16 (влизане през вход №8)

Сектор "А", блокове 5 и 6 в Сектор "В", блок 19 (влизане през вход №9)

Сектор "А", блокове 1914, 7 и 8 в Сектор "В", блок 18 (влизане през вход №9)

Влизането в Сектор "В" ще става след представяне на абонаментна карта!

Призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на срещата, да заявят своя отказ на email: [email protected] чрез представяне на две имена и секторът, за който е абонаментната карта", написаха от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews