Левски продаде 7000 билета за мача без публика с Лудогорец

Целта е да "напълни" виртуално "Георги Аспарухов", чийто капацитет е 17 000 места

OFFNews 12 март 2020 в 13:56 3261 0

Към 13,30 часа днес Левски е продал около 7000 колекционерски билета за мача с Лудогорец. Срещата е в събота, но ще се проведе при закрити врата заради мерките за неразпространение на коронавируса.

Поради тази причина от "Герена" пуснаха талони за феновете, с които да бъде помогнато на клуба в трудната финансова ситуация. Цената за всички сектори е една и съща - 10 лева.

"Ако се продадат 10 000 билета, това са 100 000 лева. Има малка такса към разпространителя на билети. Но е страхотна помощ.

Това се усеща от всички - от масажиста, през чистачката и до последния футболист. Ако може само БФС да изготвя програмата за мачовете по-рано, за да може ние да планираме продажбите.

Интересът е сериозен. Почти никой не купува единичен билет. Всеки поръчва по повече от два, а най-големите заявки достигат до 100, но не ги следим детайлно, а и до края на продажбите има достатъчно време.

Левски ще продава билети до края на първото полувреме на мача с Лудогорец. Целта е 17 000 билета, колкото е капацитетът на "Георги Аспарухов", да бъдат продадени", заяви тикет мениджърът на "сините" Милен Желев пред OFFNews.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!