Левски отново пуска вход свободен за деца на "Герена"

OFFNews 28 юли 2019 в 11:46 2332 0

Ръководството на Левски обяви официа.но, че деца до 14-годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации може да посетят безплатно реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу АЕК Ларнака в четвъртък от 19:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“. 

Левски изтърпява наказание заради поведението на публиката от миналия сезон и реваншът срещу Ружомберок отново беше посетен само от деца и в интерес на истината се получи много приятна атмосфера.

Ето и пълното изявление на пресслужбата на „сините“:

„Уважаеми левскари, като част от дългосрочната стратегия на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола, Ви съобщаваме, че двубоят-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и АЕК (Ларнака) може да бъде посетен безплатно от организирани групи деца до 14-годишна възраст от учебни заведения, спортни школи/организации.

Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказание – домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, включително.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо образование (треньор, преподавател, възпитател и т.н), като за всяка група трябва да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата.

За допълнтелна информация, записвания и попълнени декларации – [email protected].

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен срок за записване на групите – 31.07.2019 г., 19:30 часа.“

Левски загуби първия мач в Кипър с 0:3, а срещата в София ще пропусне капитанът Живко Миланов, който бе изгонен в края на първото полувреме за втори жълт картон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!