Левски измъчи феновете си и стигна до равенство срещу Етър

OFFNews 11 март 2018 в 19:32 5016 0

Левски и Етър Велико Търново изиграха драматичен мач и завършиха наравно 1:1 в двубой от 25-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Георги Аспарухов".

"Сините" се втурнаха в атака още от началото на срещата и достигнаха до две много опасни ситуации пред противниковата врата, но до гол така и не се стигна през първото полувреме.

През втората част драмата бе налице. В 62-ата минута, "болярите" поведоха в резултата. След центриране отдясно на Румен Руменов, Николай Кръстев изпусна топката по доста нелеп начин, а Велко Батрович се възползва по най-добрия начин от грешката на младия страж и се разписа на празна врата за 1:0. 

В 72-ата минута "сините" се върнаха в играта, след като Резервата Сержиу Буш получи хитро подаване на Паулиньо отляво и с лека доза късмет успя да отбележи.

В заключителните минути на срещата съдията Ивайло Стоянов отсъди дузпа в полза на домакините заради нарушение на Георги Пашов срещу Паулиньо в наказателното поле. Зад топката застана Филипе Нашименто, който обаче пропусна да донесе победата на своя тим като успя да се разпише от бялата точка.

След това равенство Левски остава на третото място в класирането с актив от 50 точки, с 10 по-малко от втория ЦСКА, който днес победи драматично Пирин с 2:1 в Благоевград. Етър пък е предпоследен с 21 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови