ЦСКА загря с обрат за дербито с Левски

OFFNews 11 март 2018 в 17:02 4916 0

ЦСКА победи Пирин с 2:1 в мач от XXV кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. "Червените" отстъпваха в резултата, но стигнаха до пълен обрат в добавеното време. Така момчетата на треньора Стамен Белчев ще влязат с настроение в седмицата, която ще завърши с дербито срещу Левски в неделя.

Двубоят се изигра при отлична атмосфера, за която допринесоха стотици фенове на ЦСКА, дошли в Благоевград. Домакините изненадващо поведоха след попадение на Радослав Кирилов в 30-та минута. Резултатът се запази почти докрая, като ЦСКА нанесе удара си в рамките на пет минута.

Първо в 88-та минута гостите изравниха след страхотен гол от дистанция на влезлия като резерва Александър Георгиев. Отново асистира на Фернандо Каранга за победния гол в третата минута на добавеното време.

Така армейците отново съкратиха аванса на лидера Лудогорец на три точки кръг преди края на редовния сезон, който завършва със сблъсък с Левски на 18 март, неделя, от 13,00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!