Левски иска да отложи мача с Лудогорец

OFFNews 07 юли 2017 в 19:15 2161 0

Левски поиска домакинската им среща от първия кръг на Първа лига срещу Лудогорец да бъде отложена, пише Sportal.bg. По всяка вероятност причина за това е, че двубоят на двата тима е предвиден за 16 юли (неделя) и е между двата мача на "сините" от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Хайдук. От Левски вече са депозирали молба в БФС, но за да се случи това, трябва съгласието и на разградчани.

Антонио Вутов почти сигурно пропуска мача с Хайдук заради инцидента, който претърпя. Преотстъпеният от Удинезе футболист пострада нелепо, след като душ кабината в банята на хотела се е счупила и стъклата са нарязали таланта в деня преди мача. Очакванията са да бъде извън терените десетина дни.

Двубоят между Левски и Хайдук е на 13 юли, а реваншът е на 20 юли и ще бъде пред празните трибуни на "Георги Аспарухов" поради наказание на "сините". Освен това, клубът от "Герена" ще получи нищожен брой билети - 250 за гостуването в Хърватия.

Останалата част от пропуските вече са разпродадени на картодържателите сред феновете на домакините. При това положение се очертават нови мъки с билетите за "сините", както беше и в двубоя със Стуеска в Никшич, завършил 0:0.

Иначе, бившият футболист на ЦСКА - Тончи Кукоч не пропусна да направи коментар за предстоящия сблъсък в Лига Европа.

"Хайдук може да продължи, но мач с Левски е много лош жребий. Левски, ЦСКА и Лудогорец са най-силните български клубове", каза защитникът.

В същото време Хайдук взе пример от Левски и привлече футболист от Барселона. Хърватите се подсилиха с 23-годишния централен защитник Борха Лопес, който подписа договор за три сезона и бе представен официално вчера.

192-сантиметровият Лопес е юноша на Спортинг Хихон и има записан един мач за представителния отбор на Барселона през миналия сезон.

Историческият за футболиста момент се случи в турнира за купата на Испания при равенството 1:1 срещу Еркулес на 30 ноември, но основно игра в дублиращия тим на каталунците в трета дивизия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови