Левскарите ще се опитат да направят поне един запомнящ се трансфер през зимата

OFFNews 23 ноември 2019 в 09:56 1639 0

По всичко личи, че босовете на Левски ще направят максимални опити да осъществят поне един запомнящ се трансферен удар през зимата, пише "Тема Спорт".

За „Герена" вече се спрягат доста интересни имена на български футболисти. Преди няколко дни сините са отправили оферта към национала Симеон Славчев, който трябва да напусне азербайджанския Карабах през зимата, защото треньорът Гурбанов не го иска в състава си и му е казал да си търси отбор.

Вече се появиха информации, на този етап предимно спекулативни, че Ивелин Попов също може да премине в Левски. Напусналият националния отбор атакуващ футболист най-вероятно ще си тръгне от настоящия си клуб Ростов, който се намира в сериозна финансова криза.

Семейството и близките на Попов също гледат с добро око на евентуален негов трансфер в Левски, като това в особена степен важи за бащата на Ивелин. За него се ослушват и турски клубове от елитната група. Както и Лудогорец според информации от обкръжението на Попето.

В групата от желани халфове задължително трябва да вмъкнем и Тодор Неделев. Така че имаме двама откровено дефанзивни и двама офанзивни полузащитници, единият от които е почти нападател.

Най-високо като цена е Тодор Неделев, за когото лятото сините бяха готови да сложат на масата 800 хиляди евро на първо четене, с намеци да подобрят офертата до милион в зависимост от последващо споразумение за процент за Ботев при продажба на играча от Левски навън.

Подобна сума за Неделев бяха готови да извадят и от Лудогорец, но халфът на Ботев е задраскал този вариант, въпреки че неговата заплата в Разград е непостижима за сините. Ще бъде голям успех, ако Левски вземе един-двама от изброените футболисти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови