Кристиян Добрев сподели своята версия за боя на аматьорски мач

OFFNews 10 април 2019 в 08:36 2332 0

Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев сподели своята версия за мелето по време на среща от аматьорски турнир в София. Припомняме, че момче пострада тежко в мелето, а Добрев беше посочен от семейството му като един от главните виновници. Новината за инцидента беше разпространена от Нова телевизия, а сега обвиненият Добрев получи право на отговор в същата медия в присъствието на адвоката си Радостин Василев.

"От обикновен мач между два отбора се стигна до бой. Имаше удар при спряла игра в главата. Стана някаква разправия между двамата противници. Отидох да разтърва двамата, оттам бях нападнат в гръб и ми бяха нанесени удари. Съжалявам, че има инцидент със счупен нос. След като ме нападнаха, видях, че събарят Тенчо Вутов на терена. Оттам стана меле и имаше размяна на удари.

На камерите се вижда как аз се изнасям настрани. Има компетентни органи, които могат да преценят. Имаше агресия от тяхна страна как щели да пребият 40-годишни чичаци. Не мога да кажа, че са деца. Доста добре сложени са. Едното момче е около 1.90 см. Не сме гамени и хулигани. Неприятно е за родителите, че се стигна дотам.

Такива инциденти се случват многократно по тези лиги. По принцип съм спокоен човек. Агресията бе от тяхна страна и то по време на целия мач. Има съдии, които също ще си кажат мнението. Случката не е такава, каквато е представена от техния отбор. В цялата ситуация най-агресивни бяха двамата братя", каза Добрев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови