Коутиньо внезапно оздравя, тренира на пълни обороти в Бразилия

OFFNews 29 август 2017 в 14:46 1419 0

Футболистът на Ливърпул Фелипе Коутиньо тренира на пълни обороти с бразилския национален отбор и е готов да вземе участие в световната квалификация срещу Еквадор.

Офанзивният играч, който иска да бъде трансфериран в Барселона, все още не е играл за мърсисайдци от началото на сезона, като официалното обяснение за това бе контузия в гърба.

Докторът на селесао Майкъл Симони обясни, че мистериозната травма на Коутиньо произтича от стреса, на който е подложен играчът покрай целия шум около евентуалния му трансфер.

"Проблемът в гърба? Сега е добре. Този проблем беше въпроса на стрес, нещо емоционално. Несигурността около бъдещето му го стресира. Сега вече всичко е оправено.

Коутиньо и аз сме приятели от години. Винаги съм се грижил за него, когато има някакви медицински проблеми. Всичко, от което имаше нужда се, бе да поговори с някого.

Той е малко неспокоен заради възможността да смени клуба. Разбира се, говорихме за евентуалния трансфер, за нещата, които чувства в момента.

По мое мнение този проблем в гърба произтича от неговите притеснения. Мускулното напрежение предизвиква точно това. Той може да играе за Бразилия", каза Симони.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови