Каляри праща Десподов под наем

OFFnews 15 август 2019 в 12:12 2357 0

Нападателят на Каляри Кирил Десподов няма да играе в отбора през новия сезон, твърди "Тутомеркато". Българинът не успя да се наложи в състава на сардинци и те ще го пратят под наем. Почти сигурно Футболист №1 на България за 2018 г. ще се подвизава в Серия "Б".

Каляри подготвя сериозна чистка и тимът опитва да се раздели със седем футболисти, сред които е и Десподов. Клубът вече продаде Диего Фариас в Лече, а Марко Паяц е договорен за трансфер в Дженоа. Филип Брадарич се очаква да премине в ПАОК, а Сантиаго Коломбато е желан от Фрозиноне и Верона. Търси се нов отбор и за Алберто Чери, който също не попада в плановете на треньорския щаб.

Десподов и Даниеле Рагатцу пък за момента ще бъдат отдадени под наем, което все пак е знак, че на по-късен етап те може да се завърнат в Каляри, особено ако се представят добре в отборите, където ще се подвизават през този сезон.

Сардинци работят усилено по осъществяването на всички тези сделки, като според информациите, те трябва да бъдат финализирани в близките дни. Това означава, че съвсем скоро ще научим и името на новия отбор на Десподов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови