Изненада: Един Джеко подписа нов договор с Рома

OFFnews 17 август 2019 в 11:25 1453 0

Нападателят на Рома Един Джеко изненадващо подписа нов договор с клуба. Босненецът цяло лято бе спряган за трансфер в Интер, като дори в Италия чертаеха сложни схеми как няколко от водещите клубове ще разменят нападателите си. Явно обаче нищо от това няма да се случи и 33-годишният ветеран ще продължи да носи екипа на вълците до 2022 година.

"Рома с радост може да съобщи, че нападателят Един Джеко подписа нов договор с клуба. 33-годишният футболист сложи подписа си под контракт за още три сезона, който изтича на 30 юни 2022 година", обявиха от клуба.

Предишният договор на Джеко изтичаше през 2020 година.

"През последните седмици осъзнах колко обичам този клуб и колко искам да остана. Разговорите ми с борда, работата ми с треньора, отношенията ми със съотборниците и обичта към феновете ме накараха да осъзная, че в последните четири години обикнах Рома и тук е моят дом. Тук имам всичко от което се нуждая. Сега е време да спечелим трофей. Щастлив съм, че ще остана още дълго време", заяви пък самият Джеко след подписването на договора.

Босненецът пристигна на "Олимпико" през 2015 година от Манчестър Сити. До момента той е отбелязал 87 гола в 179 официални мача за "Вълците".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови