Интер задържа най-голямата си звезда

OFFNews 20 декември 2017 в 19:05 2294 0

Италианският гранд Интер ще преговаря за нов договор с голямата си звезда Мауро Икарди в края на януари, съобщава “Гадзета дело Спорт”.

Според авторитетното италианско издание “нерадзурите” ще предложат на машината си за голове контракт със срок до 2023 година и освобождаваща клауза на стойност 130 милиона евро.

Икарди подписа нов договор с Интер през октомври 2016 година, като освобождаващата клауза в него е за 110 милиона евро, но тя изглежда недостатъчно висока за съвременните стандарти на трансферния пазар и желанието на “нерадзурите” е тя бъде коригирана.

Годишната заплата на капитана на Интер също ще бъде увеличена - от 4,5 милиона евро на 7 милиона евро. Ще има промяна и в срока на контракта, който ще бъде удължен с два сезона. Настоящият договор на “деветката” с клуба от Милано изтича през 2021 година.

Икарди има 17 попадения в 17 мача в Серия "А" от началото на сезона и оглавява подреждането при голмайсторите в италианското първенство.

Междувременно половинката и агент на капитана на Интер Мауро Икарди Уанда Нара показа освен прелестите си и лоялност към клуба на коледното парти на "нерадзурите", което тази година премина в отлично настроение заради доброто представяне на отбора.

Аржентинската сексбомба се появи на тържеството в синя рокля с дълбоко деколте, а отгоре си беше сложила черно яке на "Филип Плейн". Ефектът беше постигнат - Нара не остана незабелязана на фона на останалите половинки на играчите, които бяха заложили на черното вечерно облекло.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!