Я запей, Божинка, "Трепни" на Герена

Ивайло Йолчев 02 февруари 2017 в 16:02 3463 1

Хеан Деса

Ако годината беше 1979-а, селекционерите в Левски вече щяха да търкат наровете на най-затънтената гранична застава в Странджа. "Сините" бяха към МВР войски, така че можеха да уредят бързо пътен лист до Малко Търново.

За щастие на "сините" привърженици обаче тогава в Левски работеха и кадърни селекционери, и смели треньори. Те вадеха страхотни таланти от академията и провинцията, най-важното - не се страхуваха да ги налагат в първия отбор.

Сега в Левски работят хора със странни разбирания, които доведоха перуанския халф Хеан Деса и чешкия защитник Давид Яблонски . Пишеш имената им в Гугъл  и излизат страхотии. 

Деса пребива и души всяка жена, на която е направил дете. Обикновено докато е бременна. Когато не се опитва да убива жени, се весели с травестити или танцьорки, които са замесени с опити за убийство. Сега май ще лежи в затвора. Прекрасен младеж!

Чехът пък е подсъдим за черно тото! В родината се съмняват, че заедно с още неколцина хубавци и е редил резултати, за да обере букмейкърите. И го заплашва съвсем реално затвор!

Изводите се налагат от само себе си. Или отговорниците в Левски на са чули за Гугъл. Или са много некадърни. Или са разделени едни хубави комисиони.

Не е случайно, че "сините" фенове вече се питат в социалните мрежи кой ще е следващ нов на Герена? Новият Джак Изкормвача? Ханибал Лектър?

Направо да се връща Валери Божинов. И да се опъват тентите пред стадиона. Селекционерите ще продават кебапчета, защото за друго явно не стават. Деса ще върти танци, Яблонски ще попълва фишове, а Божинката ще пее "Трепни".  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

1

neverland

02.02 2017 в 16:31

Оставете базика, ама Трепни на Цеца е мнооого добро парче, заслужава си кебапчетата и ракията:) още имам мазоли на пръстите от щракането последния път :)