И Ботев поиска отлагане на мача си в Първа лига

OFFNews 09 юли 2017 в 13:50 1478 0

Ръководството на Ботев пожела отлагане на мача от първия кръг на Първа лига срещу Пирин, пише plovdivderby.com.

Като причина един от евроучастниците ни е изтъкнал късното прибиране от Израел след първия двубой от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Бейтар Йерусалим.

Срещата между българите и израелците е в четвъртък, 13 юли, а отборът се прибира у нас в петък, 14 юли, късно вечерта. По програма двубоят с Пирин е в неделя, 16 юли, от 18.45 часа.

Шефовете на „канарчетата“ имат опасения, че съставът няма да може да се възстанови след дългия път. Очаква се в началото на новата седмица Българският футболен съюз да разгледа искането на носителя на Купата на България.

Припомняме, че в петък и Левски пожела отлагане на мача с Лудогорец. Двата тима се договориха, телевизията, която ще излъчва сблъсъка, също е дала съгласие.

Както е известно, двубоят между двата тима е предвиден за 16 юли (неделя) и е между двата мача на "сините" от втория предварителен кръг на Лига Европа срещу Хайдук.

Футболистите на Николай Митов ще гостуват в Хърватия на 13 юли, а на 20 юли е реваншът в София. “Орлите” пък гостуват на Жалгирис на 12 юли, а нa 19 юли е битката между двата състава в Разград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови