Хърватски национал с нова атака срещу Серхио Рамос

Георги Терзиев 16 ноември 2018 в 16:49 1494 0

Снимка Instagram

Защитникът на хърватския национален отбор и Ливърпул Деян Ловрен продължи с обидните коментари по адрес на испанските национали и в частност Серхио Рамос, след като "шахматистите" надделяха над Испания с 3:2 късно снощи.

Бранителят на мърсисайдци празнуваше победата, която запази шансове на "шахматистите" за класиране напред в Лигата на нациите, но изглеждаше така сякаш е по-загрижен в това да се подиграе на испанския си колега.

"Добре го намерих с лакът", каза Ловрен на живо в социалната мрежа Инстаграм, правейки и същото движение. "Хаха! 3:2! Давай, говори сега, приятел. Приятел! Те са група п***и".

Прикривайки пришият флаг на Испания на тениската, той продължи: "Това е единственият отбор, който си струва. Сега да победим Англия и продължаваме като шефове".

Първият вербален сблъсък между Ловрен и Рамос бе след финала на Шампионската лига през май. Тогава испанецът бе обвинен, че умишлено е контузил звездата на Ливърпул Мохамед Салах.

В последствие Ловрен постави под съмнение похвалите, които играчът на Реал получава. "Той греши по-често от мен, но когато играеш с Роналдо и допускаш грешки при 5:1 или 5:2 никой не им обръща внимание".

На пресконференцията преди срещата снощи пък капитанът на Испания сподели, че не желае да коментира изказвания на хора, които искат популярност на негов гръб. "Казах много пъти, че не знам дали причината за такива коментари е от яд или нещо друго. Всеки печели на игрището".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови