Футболни грандове се събират на Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ в Пловдив

OFFNews 28 август 2019 в 14:16 1371 0

Детската купа на шампионите ЛУКОЙЛ отново е част от европейския календар на престижните международни турнири за млади футболисти.

Целта на турнира, чийто официален партньор е компанията Лукойл, е да подари на децата от цяла Европа възможността да станат бъдещи световни футболни звезди.

Под девиза "Brings together", в големия финален турнир, който ще се проведе от 4 до 8 септември в Пловдив, ще вземат участие детските отбори на италианския клуб Интер, белгийския Андерлехт, румънския Стяуа, сръбския Цървена звезда и турския Бешикташ.

Правото да представят Русия във финалите получиха футболистите на московския Спартак, които победиха в Общоруските квалификации, а честта на България ще защитават домакините от Ботев Пловдив.

Lukoil Cup 2019 е част от богатата празнична и културна програма на тазгодишната Европейска културна столица град Пловдив, на която могат да се насладят десетки хиляди туристи от цял свят.

Церемонията по откриването ще се състои на 3 септември в Античния театър, включен в регистъра на ЮНЕСКО. Подробна информация за турнира можете да намерите на официалния му сайт www.lukoilcup.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!