Fibank събра световния футболен елит в София

ОFFNews 14 юни 2017 в 14:33 2576 0

Бербо подарява топка на Радо Янков

Генералният спонсор на зрелищната футболна среща между отборите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго – Fibank (Първа инвестиционна банка), събра световния футболен елит на стилно парти в най-престижния клуб в София - The Residence Exclusive Club.

                                                       Фиго и Бербатов поздравиха гостите

На събитието присъстваха звездните футболисти от All stars 2017, които участват в благотворителния футболен мач, в подкрепа на талантливите деца от Фондация „Димитър Бербатов”.

Fibank е организатор на събитието с футболните легенди, на което присъстваха дългогодишни клиенти и партньори на банката. Партито започна с коктейл, продължи с вечеря и се превърна в приятелска среща, благодарение на приятната музика, елегантната атмосфера на клуба и доброто настроение на всички гости.

                                                       Патрис Евра дава автограф на Сани Жекова

Сред известните лица в The Residence Exclusive Club бяха забелязани Луиш Фиго, Мартин Йол, Патрис Евра, Сани Жекова, Радослав Янков, Ути Бъчваров и много други.  Футболните легенди показаха, че се чувстват в свои води в най-модерното заведение в столицата, като вечерта им премина в шеги.

The Residence Exclusive Club не за първи път е домакин на подобно събитие, което събира футболния елит. Само преди година там се проведе и благотворителен търг в подкрепа на деца, лишени от родителски грижи, който бе организиран отново от Първа инвестиционна банка, по повод бенефиса на Христо Стоичков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови