Футболно съзвездие се събра в София заради Бербатов

OFFNews 13 юни 2017 в 15:50 7287 0

Десетки световноизвестни футболисти превзеха София днес и ще участват в дългоочаквания шоу мач утре вечер – грандиозния благотворителен двубой All Stars 2017.

На летище София кацнаха треньорът Мартин Йол и играчите Фил Невил, Мичел Салгадо, Предраг Миятович, Патрис Евра и Луиш Фиго, а след това и Неманя Видич, Пол Скоулс, Гари Невил.

Евра дойде с цяла група свои приятели, които ще наблюдават благотворителната среща. Всички те зарадваха феновете, които ги чакаха, с автографи и снимки.

У нас вече се прибра и звездата на българския футбол Христо Стоичков, тук е и Красимир Балъков, отново вкъщи ще са Стилиян Петров и Мартин Петров.

Другата централна фигура в предстоящия спектакъл на Димитър Бератов – Луиш Фиго подчерта социалната значимост на събитието още веднъж след пристигането си в София.

"За мен е много важно, че съм отново в София, за да играем за добра кауза. Радвам се, че ще мога да опозная града и да му се насладя.

Каузата, заради която сме тук е най-важното нещо. Искаме да помогнем на всички тези деца. Надявам се, че ще направим така, че всички, които дойдат на стадиона ще се наслаждават. Ние успяхме да съставим добър отбор", каза Фиго.

Благотворителната среща ще се състои утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски", като приходите от нея ще отидат изцяло за каузите, с които са ангажирани фондациите на Бербо и португалската легенда.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!