Фернандо Йеро вече не е селекционер на Испания

OFFNews 08 юли 2018 в 16:14 3575 0

Снимка Facebook: FIFA World Cup

Фернандо Йеро вече не е селекционер на испанския национален отбор по футбол. Новината обаче е, че той напуска поста си и на спортен директор във федерацията.

Припомняме, че бившият футболист на Реал Мадрид бе назначен временно на поста след раздялата с Юлен Лопетеги ден преди началото на световното първенство.

Испанците излязоха с голяма мъка от групата си след победа и две равенства, а на 1/8-финалите отпаднаха след дузпи от Русия и се прибраха разочаровани в родината.

"След много километри изминати заедно, Кралската испанска футболна федерация и Фернандо Йеро слагат край на връзката помежду си. Последният треньор на националния отбор отказа да се завърне на предишната си позиция като спортен директор, за да потърси нови хоризонти и професионални предизвикателства.

Ние искаме да му благодарим за неговата отдаденост през всичките тези години и показана отговорност и желаем всичко най-хубаво на един страхотен професионалист и човек. Благодарим ти за всичко Фернандо!", съобщават от Испанската футболна федерация.

Очаква се скоро да стане ясен новият национален селекционер на Ла Фурия, като се обсъждат няколко варианта сред които Луис Енрике, Мичел, Кике Санчес Флорес и Рафа Бенитес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!