Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Фенове на Славия опитаха да набият треньора

OFFNews 01 май 2017 в 21:30 2606 1

Снимка Спортал

Феновете на Славия опитаха саморазправа с треньора Владимир Иванов - Фугата след домакинския срам 0:1 с Верея. Бившият национал призова запалянковците да не псуват него и футболистите, а да дойдат на стадиона в Овча купел и там да му кажат всичко в очите.

Фугата направи грешката да уточни,че най-вероятно ултрасите няма да имат смелост и ще го заобикалят на 15 метра. Но във века на интернет думите му стигнаха за секунди до публиката.

Това вбеси феновете, които го атакуваха с реплики и закани за бой. "Ела бе, мишко! Ти ще ни заобикаляш!", бяха най-меките думи, отправени към треньора.


“Неприятно е да те освиркват. След всичко, което сме сторили през това време и особено аз, мисля, че не заслужаваме това. Хората са в правото си да не са доволни. Някои от тях идват на стадиона, ръкуват се с нас и после обидни думи.

Бих им препоръчал да дойдат и да ми го кажат лично в очите, защото отгоре от трибуните е най-лесно. Аз съм от десет години на Славия, а те нищо не са направили за отбора. Ако имат смелост да заповядат, но мисля, че ще заобикалят от далеч. Тези момчета имат нужда от подкрепа, а не да бъдат обиждани”, бяха точните думи на Фугата.

Както е известно, Славия падна и се насочи мощно към "Б" група за първи път в своята 104-годишна история. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews